Centrale stofzuigers

Een centraal stofzuigsysteem biedt u heel wat voordelen en is voor een ervaren installateur als Jonathan Princiotta bvba uit Riemst eenvoudig en snel te installeren in zowel nieuwe als bestaande woningen en appartementen.

Ontdek hier zelf de voordelen van dit systeem op gebied van comfort, besparing en efficiëntie!

Wat is een centraal stofzuigsysteem ?
Het is heel eenvoudig. Een krachtige stofzuigunit wordt, buiten de leefruimte, op een geschikte plaats opgehangen (dat kan de garage, de kelder of zelfs buitenshuis zijn).
Deze unit is met PVC-buizen verbonden met de vacuümaansluitingen in de woning. Deze aansluitingen hebben maar de grootte van elektrische steekdozen. Met een vacuümaansluiting kunnen meerdere kamers worden gestofzuigd.

Hoe werkt het systeem ?
Een kabel van 12 volt verbindt de stofzuigunit met de vacuümaansluiting. Als de slang in de aanslulting wordt gestoken, wordt het 12-voltcircuit gesloten en start de stofzuiger automatisch.

Eenvoudig gebruik
Bij het stofzuigen hebt u alleen een lichte, flexibele zuigslang nodig. U hoeft geen stofzuigapparaat meer achter u aan te slepen.

Eenvoudige installatie !
Voor een enthousiaste doe-het-zelver of een professionele installateur is het een koud kunstje, ook in bestaande woningen.

Hygiënisch
Het stof wordt in een afvalbak verzameld en de opgezogen lucht wordt naar buiten afgevoerd. Dat betekent dus : geen slechte geuren of terugkerend stof in de woningen en geen oorzaak meer van allergieën
 
Krachtig
De motor en de pomp van het systeem worden in een afgelegen plaats opgehangen,zodat een krachtige motor kan worden gebruikt die meer zuigkracht heeft. Dus grondiger schoonmaken in minder tijd!
 
Geluidloos
De stofzuigunit bevindt zich veraf van de leefruimte zodat radio beluisteren, telefoneren, en het horen van de deurbel tijdens het stofzuigen mogelijk worden.
 
Efficiënter
Ons centraal stofzuig-systeem reinigt sneller en grondiger. Door een uitgebreid assortiment van accessoires kan werkelijk alles worden schoongemaakt : woningen, paarden, auto's, computers ...
 
Economisch
Het systeem is praktisch, onderhoudsvrij en gaat jaren mee. Stofzakken zijn overbodig door het superieure cyclonisch filtersysteem. Een textielfilter die slechts om de 3 à 4 jaar vervangen moet worden.