Elektriciteitswerken

Alle elektriciteitswerken

Jonathan Princiotta bvba uit Riemst is van alle markten thuis als het gaat over elektriciteitswerken. Nieuwe schakelkasten ontwerpen, plaatsen en aansluiten, zekeringkasten vernieuwen, bestaande kasten uitbreiden of nieuwe bedradingen bijleggen …

Wij voeren alle werken vakkundig en proper uit ,waarbij uw comfort en veiligheid op de eerste plaats komt.

Nieuwbouw

Omdat comfort en veiligheid van het allergrootste belang zijn op het gebied van elektriciteit, is het aan te raden om deze over te laten aan een ervaren vakman. Wij zijn uw betrouwbare partner in alle elektriciteitswerken: samen met u bespreken wij uw specifieke noden en wensen, op basis waarvan een offerte wordt opgemaakt.

Pas na uw goedkeuring en het uittekenen van de plannen wordt er in onderling overleg een datum vastgelegd voor de ruwbouwwerken.

Renovatie

Steeds meer particulieren en bedrijven renoveren en verbouwen hun woning of pand om te voldoen aan de behoeften van de ‘moderne mens'. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om uw elektriciteitsleidingen eens grondig te laten controleren op veiligheid en optimaal functioneren.

Wij zorgen voor een grondige studie en stellen samen met u, volgens de wettelijke reglementen, een renovatieplan op voor uw elektriciteitsnetwerk.

Industrieel

Op industrieel niveau is een elektrische installatie meestal niet wat ze op huishoudelijk niveau is. In vele gevallen gaat het om grotere stromen en vermogens, meerdere kringen ... Op beide markten zijn wij als installateur thuis.

Of het nu gaat om onderhoud van gebouwen en machineparken, het installeren van netwerken, verlichting ...: niets is ons onbekend door onze jarenlange ervaring in allerlei industriële omgevingen